14205-21 Jabra Link 400

Informatie

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0

€ 138,35
Excl. btw: € 114,34
Niet op voorraad.

Beschrijving Jabra Link 400

Er is momenteel geen beschrijving beschikbaar voor dit product.

Specificaties Jabra Link 400

TOONAANGEVEND DRAADLOOS BEREIK

Deze compacte, flexibele USB DECT adapter houdt u naadloos verbonden tot op 150 meter van uw laptop en maakt het u ook gemakkelijk om al pratend met uw laptop rond te lopen. Geniet van onbelemmerd bereik.

WAAROM DECT?

DECT is speciaal ontworpen voor draadloze telefooncommunicatie, wat het ideaal maakt voor werknemers die veel moeten bellen en extra mobiliteit nodig hebben. De Link 400 biedt een draadloos bereik dat gewoonlijk tot maar liefst 15 keer zo groot is als van een klasse 2 Bluetooth-apparaat. Ver weg.

DRAAGBAARHEID

Anders dan traditionele USB-adapters heeft de Link 400 een uniek, buigbaar ontwerp dat extra duurzaamheid biedt - en het risico van beschadiging vermindert als u hem toevallig op uw laptop aangesloten laat wanneer u rondloopt. Direct energiek aan de slag.

GEBRUIKSGEMAK

De Link 400 heeft een grote toets voor eenvoudig koppelen aan uw Engage headset. Met het felle kleurgecodeerde LED-lampje kunt u gesprekken doeltreffend beheren: het wordt blauw bij verbinding, groen bij in gesprek en rood bij gedempt gesprek. De Microsoft Teams-variant1 van het LED-lampje wordt paars bij verbinding met Teams en knippert paars voor meldingen van Microsoft Teams. Stop een beetje kleur in uw dag.

BEVEILIGING

De Link 400 is gecertificeerd voor DECT-beveiliging. Maar uw gegevens zijn onze prioriteit, dus overtreft het DECT-beveiligingsniveau Step C met extra FIPS 256-bits versleutelingsalgoritmen van militaire kwaliteit. Het is net Fort Knox. Maar dan kleiner.

COMPATIBILITEIT

De Link 400 wordt bij de Engage 551 geleverd, en kan ook afzonderlijk worden gekocht voor een upgrade van de Engage 65 en 75 headsets naar mobiliteit zonder basisstation.2 Geef uw headset een grote boost voor mobiliteit.

WERKT MET ALLES

De Link 400 werkt met alle toonaangevende UC- en contactcenterplatforms, is verkrijgbaar in UC- of Microsoft Teams2-variant en heeft verscheidene USB-A en USB-C aansluitingen voor een soepele hybride werkervaring. Hoe u ook werkt, het werkt.

BETERE VERBINDING

Wanneer u in een gebied bent met meer draadloze gebruikers, betekent de superieure dichtheid van DECT dat uw verbinding er niet onder lijdt. Van overvolle kantoren tot drukke flatgebouwen.

EENVOUDIGE UPDATES

Met de firmware-updates via Jabra Xpress en Jabra Direct kunt u uw apparaat met het grootste gemak beheren, zodat u optimale prestatieniveaus ervaart, nu en in de toekomst. Altijd helemaal up-to-date.

Kenmerken
Jabra
Zwart
150 m
Gewicht en omvang
33 mm
Poorten & interfaces
USB-A
Ja
Inhoud van de verpakking
1
Energie
USB Type-A
85189000"

Algemene kenmerken

SKU
14205-21
EAN
5706991024876
Merk
Jabra

Product kenmerken

Waarom kopen bij ComputerKnallers.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra