20797-999-889 Jabra Evolve2 Buds Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Oproepen/muziek Bluetooth Zwart

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
4

€ 310,33
Excl. btw: € 256,47

Beschrijving Jabra Evolve2 Buds Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Oproepen/muziek Bluetooth Zwart

Jabra Evolve2 Buds. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Aanbevolen gebruik: Oproepen/muziek. Aansluitbereik: 20 m. Snoerlengte: 0,3 m. Gewicht: 5,4 g. Kleur van het product: Zwart

Specificaties Jabra Evolve2 Buds Headset True Wireless Stereo (TWS) In-ear Oproepen/muziek Bluetooth Zwart

Niet alleen voor kantoor

Presenteren aan de keukentafel. Bellen vanuit je flexplek. Het dagelijkse statusoverleg plannen rondom de uitlaattijden van de hond. Met de juiste technologie kun je overal werken waar je gedurende de dag maar terecht komt.

Evolve2 Buds zijn gewoon onmisbaar: ze zijn handig mee te nemen en uiterst handig als er in de wijde omtrek geen kantoor te bekennen is. Alles wat je nodig hebt om 'werken onderweg' zo goed mogelijk te doen, allemaal in een piepklein setje volledig draadloze oordopjes.

Zorg voor afwisseling

Je zit midden in het maandagochtendoverleg op je laptop als je mobiele telefoon overgaat. Wat ga je doen? Negeren? Uit het overleg stappen? Met het geavanceerde Bluetooth Multipoint hoef je niet te kiezen.

Gebruik je oordopjes voor al je gesprekken, terwijl je verbonden blijft met je laptop en je smartphone, met een handige melding als er een gesprek binnenkomt op je mobiel terwijl je overleg hebt op je laptop. Zo kun je steeds afwisselen.

Kies je tools verstandig

Niet alle oordopjes zijn gelijk. Wist je dat sommige oordopjes – zoals de Evolve2 Buds – in feite gecertificeerd zijn voor apps als Google Meet, Microsoft Teams en Zoom?

Perfect voor teamwerk

Vraag hybride werkers naar het platform dat ze gebruiken voor vergaderingen en er is een grote kans dat ze Microsoft Teams zeggen. Dus hebben we nauw samengewerkt met Microsoft om hun officiële goedkeuring te krijgen op onze professionele producten. Zoals Evolve2 oordopjes.

Het is niet gemakkelijk om gecertificeerd te worden door Microsoft Teams (als het wel zo was, deed iedereen het). Alleen de apparaten die aan de extreem hoge normen van Microsoft voldoen voor rijke, geoptimaliseerde audiokwaliteit en gebruikerservaring voldoen, valt deze eer te beurt.

En als je Teams nu al prettig vindt, wacht maar tot je ziet hoeveel beter het is met een gecertificeerd apparaat. En dan hebben we het over de besturing van vergaderingen op afstand, verbeterde connectiviteit en ondersteuning van Jabra én Microsoft (als je het al nodig hebt).

Ga eens naar buiten

Een wandeling doet wonderen voor je stemming. Die telefoontjes? Niet echt. Daar wilden we iets aan doen, dus hebben we Jabra MultiSensor Voice™ in het leven geroepen.

Het klinkt misschien gecompliceerd, maar je moet echt weten dat het heel nieuwe perspectieven opent voor waar je je volgende gesprek voert.

Je nieuwe geheime wapen

Onderschat de kracht van de professionele plug-and-play USB-adapter niet die bij de Evolve2 Buds worden geleverd. Stel je eens voor hoe onstuitbaar je bent als je niet meer om de haverklap ""wacht even, je valt weg"" hoeft te zeggen.

En denk ook eens aan de extra vrijheid die je krijgt omdat je niet de hele tijd binnen een straal van twee meter van je laptop moet blijven... iemand nog een koffie?

Klein en perfect vormgegeven

We hebben onze enorme database van 62.000 oorscans en onze unieke statistische modelleringsmethoden gebruikt om kleine oordopjes te ontwerpen die op maat gemaakt lijken te zijn.

Dat geldt ook voor Evolve2 Buds. Sterker nog, dit is ons kleinste ontwerp voor volledig draadloze oordopjes tot nog toe. Je weet wel, voor het geval dat een kantoorheadset niet helemaal de uitstraling is die je voor ogen hebt.

Ze werken net zo hard als jij

Steeds maar bellen, overal behalve op kantoor, en nergens in de buurt van een stroombron - de meeste oordopjes konden het niet aan, maar die zijn dan ook niet gemaakt voor hybride werken.

Herover je denkruimte

Het thuiskantoor tijdens schoolvakanties. Flex-werkplekken. Wachtruimten op de luchthaven. De plekken waar je moet werken, zijn vaak lawaaiig. Maar nu is er de winnende combinatie van een goede pasvorm en geluidsisolatie met Active Noise Cancellation (ANC), zodat je altijd een rustig moment kunt vinden als je die nodig hebt.

Hoor wat belangrijk is

Koffiebestellingen, boarding-oproepen, kinderen die even wat willen vragen: er zijn altijd dingen die je moet kunnen horen. Daar hebben we HearThrough voor.

We staan voor je klaar

Als je vaak aan de telefoon bent, is het zaak dat je je gehoor beschermt.

Wij zijn onderdeel van een bedrijf dat audiotechnologie voor consumenten, professionals en medische toepassingen maakt, dus als het om bescherming van je gehoor gaat, kun je op ons vertrouwen.

Prestatie
Headset
In-ear
Oproepen/muziek
Zwart
Stereofonisch
Meerdere toetsen
Touch
On-ear control unit
Touch
0,3 m
Stofafstotend, Waterbestendig
IP57
Ja
Ja
Jabra PeakStop, Jabra Safetone G616
Ja
Ja
Ja
Cisco, MFi, Qi, Zoom, Amazon Chime, Amazon Alexa
Poorten & interfaces
True Wireless Stereo (TWS)
Ja
HFP
5.2
20 - 20000 Hz
80 - 8000 Hz
20 m
Hoofdtelefoon
Intraauraal
Oordopjes
6 mm
Ja
Actief
Microfoon
Ingebouwd
80 - 8000 Hz
6
Ja
Ja
Accu/Batterij
Ja
Ingebouwde accu
Lithium-Ion (Li-Ion)
33 uur
8 uur
10 uur
Ja
Ja
2 uur
Ja
5 min
USB
5 uur
7008 uur
Ja
Eisen aan de omgeving
-5 - 45 °C
-20 - 45 °C
Gewicht en omvang
19 mm
18 mm
16 mm
5,4 g
52 g
Verpakking
115 mm
208 mm
41 mm
Inhoud van de verpakking
Ja
Bedraad en draadloos
USB Type-C
Ja
Ja
USB Type-C
Ja
Ja
Siliconen oordopjes (3 maten)
Silicone
Ja
1
Ja
Leveranciersinformatie
Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS), Metaal, Rubber, Polycarbonaat (PC)
Overige specificaties
Ja
Ja
Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans
Jabra Sound+, Jabra Direct, Jabra Xpress
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Y"

Algemene kenmerken

SKU
20797-999-889
EAN
5706991026603
Merk
Jabra

Product kenmerken

Waarom kopen bij ComputerKnallers.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra