Asrock FM2A68M-HD+ AMD A68 Socket FM2+ Micro ATX moederbord
SKU: 90-MXGXC0-A0UAYZ
EAN: 4717677325225
Merk: Asrock
Voorraad: Niet op voorraad.
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Conditie: Nieuw
SKU
90-MXGXC0-A0UAYZ
AMD A68H (Bolton-D2H), FM2+/FM2, 2 x DDR3 DIMM, non-ECC, un-buffered, PCI Express 3.0 x16, PCI Express 2.0, PCI, PS/2, D-Sub, DVI-D, HDMI, 4 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, RJ-45, Micro ATX

Asrock FM2A68M-HD+ AMD A68 Socket FM2+ Micro ATX moederbord

AMD A68H (Bolton-D2H), FM2+/FM2, 2 x DDR3 DIMM, non-ECC, un-buffered, PCI Express 3.0 x16, PCI Express 2.0, PCI, PS/2, D-Sub, DVI-D, HDMI, 4 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, RJ-45, Micro ATX

Toon meer producten zoals asrock fm2a68m-hd+ amd a68 socket fm2+ micro atx moederbord

Gegevens over de Asrock FM2A68M-HD+ AMD A68 Socket FM2+ Micro ATX moederbord

Volledig Solid Condensator Ontwerp
Alle condensatoren op dit bord zijn 100% volledig solide condensatoren. Met deze solide condensatoren kunnen ASRock moederborden stabieler presteren met de zekerheid van een langere levensduur.

4K x 2K
4K is een nieuwe standaard voor display resoluties met een minimum van 3840 x 2160 pixels, wat twee keer de horizontale en verticale resolutie van het 1080p formaat is, en vier maal zoveel pixels in totaal beslaat.
* Only FM2+ APU can support up to 4096 x 2160 resolution display via HDMI port.

ASRock APP Shop
ASRock APP Shop is ontworpen voor uw gemak. Wij leveren verschillende apps en ondersteuningssoftware die gebruikers kunnen downloaden. U kunt gemakkelijk uw systeem optimaliseren en uw moederbord up-to-date houden met de ASRock APP Shop.

Sommige gevoelige digitale componenten op het moederbord zijn kwetsbaar voor spanningspieken, de excessieve stroom kan er voor zorgen dat uw systeem direct storing krijgt. ASRock Full Spike Protection voorziet in verschillende technologieën die voorkomen dat de componenten op uw moederbord schade oplopen door deze voltagepieken.

Piek Bescherming
Beschermt het moederbord tegen buitensporig voltage vanuit de voeding.
Bliksem Bescherming
De onboard LAN chip is beschermd tegen plotselinge en hevige voltagepieken veroorzaakt door bliksem.
ESD Bescherming
- USB : Toegevoegde ICs om de onboard USB poorten te beschermen tegen elektrostatische ontladingen.
- LAN : Beschermt de LAN aansluiting tegen schade veroorzaakt door elektrostatische ontladingen.
- MOSFETs : MOSFETs die een speciaal anti-elektrostatische ontlading ontwerp gebruiken.

X-Boost
Briljant ontworpen voor slim overklokken. ASRock X-Boost Technologie kan de verborgen kracht van je processor ontketenen. Druk simpelweg op “X” wanneer je de PC aanzet, X-Boost zal hierop automatisch de beoogde componenten overklokken om een prestatiewinst tot 15,77% te bemachtigen. Met het slimme X-Boost kan het overklokken van de processor bijna een één-knops actie worden gemaakt.

Next-Gen PCIe 3.0 Ondersteuning
ASRock moederbord de nieuwe generatie PCIe 3.0 ondersteunen!
PCIe 3.0 verhoogt de bandbreedte voor de nieuwe generatie PCIe 3.0 VGA kaarten, welke de ultieme grafische ervaing oplevert.

A-Tuning
A-Tuning is ASRock’s multifunctionele software suite met een nieuwe interface, meer nieuwe features en verbeterde hulpprogramma’s, waaronder XFast RAM en nog veel meer.

USB Key
Waarom zou u, in een wereld waar tijd geld is, iedere dag tijd verspillen door uw gebruikersnamen in te typen om in te loggen in Windows? Waarom zouden we sowieso moeite moeten doen om die enorm lange wachtwoorden te onthouden? Plug simpelweg de USB Key in en laat uw computer automatisch windows inloggen!

Herstart naar UEFI
ASRock’s Herstart naar UEFI technologie is ontworpen voor mensen die regelmatig het UEFI in moeten. Het laat gebruikers automatisch de UEFI Setup inkomen bij het opnieuw opstarten van de PC.

ASRock OMG (Online Management Guard)
ASRock OMG (Online Management Guard) technologie maakt het u mogelijk een internet avondklok in te stellen, of internet toegang te limiteren, op aangegeven tijdstippen. Beheerders kunnen de begin- en eindtijden van internet toegang, toegekend aan andere gebruikers, inplannen.

UEFI Tech Service
Neem contact op met de ASRock Tech Service door een ondersteuningsaanvraag in te dienen vanuit het UEFI setup hulpprogramma als u problemen heeft met uw PC.

Ontvochtiger
Gebruikers kunnen schade aan hun moederbord door vochtigheid voorkomen door de “Dehumidifier Function” aan te zetten. Wanneer deze functie staat aangezet zal de computer zichzelf automatisch opstarten om het systeem te ontvochtigen, nadat het in een S4/S5 stand terecht is gekomen.

Easy Driver Installer
Voor gebruikers die geen optische disk drive hebben om drivers vanaf onze ondersteunings-CD te installeren, is Easy Driver Installer een handig hulpmiddel in het UEFI dat het LAN stuurprogramma op uw systeem installeert via een USB opslag apparaat, en download en installeert daarna de overige benodigde stuurprogramma’s automatisch.

XFast RAM creëert een virtuele schijf in het systeemgeheugen om prestaties een boost te geven. Voor Photoshop kan het zelfs 5X sneller dan ervoor werken.

Wanneer uw internet browser erg langzaam is zonder duidelijke redden, dan is dit meestal door inefficiente management van uw internetverbinding. ASRock is een super efficiëntie webbeheersing aan het uitrollen in de moederbordenindustie. De XFast tool is een handige tool welke u in staat stel om snel en gemakkelijk uw internet applicaties te controleren. Om de perfecte beleving te creeren is enkel een goede manager nodig. De ASRock XFast LAN tool is er voor u, om u beter te laten genieten van de sneleid, het multitasken en het genieten van uw media.

Dit product ondersteunt HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Dit is een aansluitstandaard voor de overdracht van ongecomprimeerde videodata en multi-kanaal geluid door een enkele kabel. Zowel video en audio data verstuurd door de HDMI™ interface zijn digitaal zonder omgezet te worden naar een analoog signaal, hierdoor zorgt het voor de beste beeldkwaliteit en het meest realistische geluid.

Geen specificatie aanwezig.