Logitech MX Anywhere 2 RF draadloos + Bluetooth Laser 1600DPI Rechtshandig Zwart
SKU: 910-004374
EAN: 5099206057777
Merk: Logitech
Voorraad: Niet op voorraad.
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
SKU
910-004374
MX Anywhere 2, Darkfield Laser, 400dpi-1600dpi, Bluetooth, Li-Po 500mAh, 2.4GHz

Logitech MX Anywhere 2 RF draadloos + Bluetooth Laser 1600DPI Rechtshandig Zwart

MX Anywhere 2, Darkfield Laser, 400dpi-1600dpi, Bluetooth, Li-Po 500mAh, 2.4GHz

Toon meer producten zoals logitech mx anywhere 2 rf draadloos + bluetooth laser 1600dpi rechtshandig zwart

Werk waar u maar wilt
U werkt niet alleen in een kamer met uw naam op de deur. U werkt in restaurants, vliegtuigen, hotelkamers en vergaderingen op locatie. De compacte en krachtige MX Anywhere 2 werkt overal waar u dat doet en op vrijwel elk oppervlak - zelfs op glas.*
* minimaal 4 mm dik.

Trackt vrijwel overal
Darkfield™ Laser-tracking biedt probleemloze bediening op vrijwel alle oppervlakken, inclusief glas en hoogglanzende oppervlakken.
Deze draadloze reismuis werkt overal waar hij moet werken: op de glazen tafel in uw hotelkamer, gelamineerde, gladde tafelbladen, de tafeltjes in de trein of het vliegtuig en zelfs op uw spijkerbroek. In tegenstelling tot lasermuizen en optische muizen, die onregelmatigheden in het oppervlak gebruiken om de bewegingen van de muis te tracken, gebruikt Darkfield de kleinst mogelijke details om een microplattegrond van het oppervlak te maken.
In tests presteerde de muis het best op glas met een minimale dikte van 4 mm..

Compacte, geronde vorm
Deze draadloze mobiele muis is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen en is zo ontworpen dat u er overal mee kunt werken: thuis, op kantoor of onderweg.

Dubbele connectiviteit en Easy-Switch-technologie
Verbind deze prestatiemuis via de meegeleverde Logitech Unifying-ontvanger of via de draadloze Bluetooth® Smart-technologie. Koppel tot 3 apparaten met de Logitech Easy-Switch™-technologie en schakel gemakkelijk tussen deze apparaten met een druk op de knop.

Supersnel scrollen
Scroll sneller en gemakkelijker door lange documenten of webpagina's. Of druk op het wieltje en schakel over op de kliksgewijze modus voor nauwkeurige navigatie.
In de vrij-draaiende modus kunt u soepel en snel door de langste documenten en webpagina's scrollen en onmiddellijk stoppen waar u wilt. In de kliksgewijze modus kunt u stap voor stap door spreadsheets, fotoalbums of afspeellijsten klikken.

Oplaadbare batterij
Laad snel op en in slechts 4 minuten heeft u genoeg vermogen voor een hele dag, zonder dat u tijdens het opladen het gebruik hoeft te onderbreken. Een volledige oplading kan tot 2 maanden* meegaan.
Een statuslampje waarschuwt u wanneer uw batterij bijna leeg is. Opladen is een koud kunstje. Sluit de MX Anywhere 2 gewoon aan op uw computer met de micro-USB-oplaadkabel. Blijf uw muis gebruiken terwijl hij opgeladen wordt.

*Gebaseerd op dagelijks kantoorgebruik van 6 uur. Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden.

Geen specificatie aanwezig.