Logitech G203 Prodigy muis USB 6000 DPI Zwart
SKU: 910-004845
EAN:
Merk: Logitech
Voorraad: Niet op voorraad.
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Conditie: Nieuw
SKU
910-004845
Gamingmuis, 200-6000 DPI, USB

Logitech G203 Prodigy muis USB 6000 DPI Zwart

Gamingmuis, 200-6000 DPI, USB

Toon meer producten zoals logitech g203 prodigy muis usb 6000 dpi zwart

Gegevens over de Logitech G203 Prodigy muis USB 6000 DPI Zwart

Gaminggerichte prestaties

Tot 8 keer sneller

De G203 Prodigy communiceert met 1000 rapporten per seconde (8 keer sneller dan standaardmuizen). Dit betekent dat als je de muis beweegt of ermee klikt, er vrijwel onmiddellijk een reactie op het scherm is.

Klassiek ontwerp

Comfortabel en vertrouwd

Net als de Logitech G Pro Gaming Mouse is de G203 gebaseerd op het klassieke ontwerp van de legendarische Logitech G100S Gaming Mouse. Het is een vertrouwd ontwerp, geliefd bij gamers wereldwijd en een favoriet van eSports-pro's. We hebben het opnieuw ontwikkeld en van de kern uit geoptimaliseerd voor veelzijdigheid, duurzaamheid en comfort voor dagelijks gebruik.

Geavanceerde sensortechnologie

Verhoog je nauwkeurigheid

Haal het beste uit jezelf naar boven en speel nauwkeuriger dan ooit tevoren. De G203 heeft een nieuwe 200-6000 dpi-sensor voor ongelooflijke accuratesse, trackingsnelheid en consistentie. Dit geeft jou meer controle, wat je gamingstijl ook is. Dankzij de consistentie en accuratesse van de sensor kun jij je spieren trainen om op gevoel, in plaats van zicht, te spelen.

Geavanceerde springveren voor knoppen

Duidelijke, consistente klikken

Geavanceerde springveren voor knoppen bieden een geraffineerdere, nauwkeurigere klikervaring. Deze technologie omvat een metalen springveer die de linker- en rechtermuisknoppen altijd op de juiste klikspanning houdt. Je hebt daarom minder kracht nodig bij het klikken. Dit zorgt voor een opvallend goed klikgevoel en een uitmuntende respons en consistentie.

Kwaliteit en ervaring waarop je kunt vertrouwen

Legendarische Logitech-kwaliteit

Logitech is al meer dan 30 jaar een pionier in innovatie en verbeteringen in audio-, kantoor- en gamingtechnologie. In de hoogwaardige producten van Logitech ligt de focus op de ervaring, op hoe jij je volle potentieel kunt verwezenlijken. Elk onderdeel van de uitrusting is ontworpen en getest in onze state-of-the-art onderzoeks- en ontwikkelingslabs. Daarbij moet het voldoen aan de hoogste akoestische normen zodat jij van een optimale luisterervaring kunt genieten.

Programmeerbare RGB-verlichting

Kies uit 16,8 miljoen kleuren

Kies uit een palet van 16,8 miljoen kleuren en verschillende helderheidsniveaus, en stem de muis af op je stijl, je systeem of je omgeving. Download Logitech Gaming Software en krijg toegang tot meer dan 300 gameprofielen en intelligente verlichting die reageert op jouw acties in de game.

Zes programmeerbare knoppen

Maak aanpassingen voor meer controle

De Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse kan direct uit de doos worden gebruikt. Je kunt hem ook volledig op jouw voorkeuren afstemmen met de Logitech Gaming Software. Gevorderde gebruikers kunnen elk van de 6 knoppen configureren om acties in de game te vergemakkelijken.

Dpi wisselen tijdens de game

200-6000 dpi

Je kunt de dpi wisselen tijdens de game en schakelen tussen 4 gevoeligheidsinstellingen, van een pixelprecieze 200 dpi voor sluipschieten tot bliksemsnelle 6000 dpi.

Geen specificatie aanwezig.