Intel Pentium ® Processor G4600 (3M Cache

Pentium Processor G4600 (3M Cache, 3.60 GHz)

Toon meer producten zoals intel pentium ® processor g4600 (3m cache

SKU: BX80677G4600
EAN: 5032037095938
Merk: Intel
Voorraad: (0)
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Conditie: Nieuw
SKU
BX80677G4600
Pentium Processor G4600 (3M Cache, 3.60 GHz)

Gegevens over de Intel Pentium ® Processor G4600 (3M Cache, 3.60 GHz) 3.6GHz 3MB Box processor

Uitzonderlijke prestaties voor Werken, ontspannen en nog veel meer
Geniet nog meer van je favoriete bezigheden. Met de nieuwste Intel® Pentium® processors kun je streamen, delen, shoppen, ontspannen, creëren en consumeren—tegelijkertijd.

Ontdek de nieuwe dimensie van productiviteit die Intels nieuwste generatie Pentium® processors mogelijk maakt. Geoptimaliseerde prestaties voor draagbare 2 in 1 devices, notebooks, towers, desktops en all-in-ones. Kies voor dunnere, kleinere en stijlvollere devices met de betrouwbaarheid waar je op kunt rekenen.

Biedt indrukwekkende audiovisuele prestaties
Kies voor de indrukwekkende multimedia- en entertainmentfuncties van een uitgebreid aanbod van devices met de nieuwste Intel® Pentium® processors, of je nu Ultra HD video's naar een tv streamt of gewoon het nieuws wilt lezen.

Chat, shop en surf in stijl
Ervaar de uitzonderlijke computerprestaties die jouw tempo bijhouden. Browse online, shop en communiceer met je vrienden, allemaal tegelijkertijd. Dankzij de verbeterde graphics, het minimale gewicht en het lage energieverbruik beschik je over een processor die betere ervaringen levert.

Wat je ook doet, doe het sneller
De nieuwe Intel® Pentium® processor biedt verbeterde functionaliteit voor multitasken, zodat je in minder tijd meer werk gedaan krijgt. Creëer, bewerk en organiseer belangrijke documenten, terwijl je tegelijkertijd foto's en e-mail verwerkt.

Blijf altijd gamen
De Intel® Pentium® beschikt over verbeterde graphics en computerprestaties voor casual gamers. Geniet van de vloeiende actie en vlottere gameplay.
Meer informatie
specs

Specificatie van de Intel Pentium ® Processor G4600 (3M Cache