Computerwinkel Leiden

Bent u op zoek naar dé online computerwinkel voor Leiden welke binnen 24 uur aan huis levert?

Computerknallers.nl is dé online computerwinkel voor Leiden waarbij u op een werkdag besteld, morgen de producten al in huis heeft. Bij computerknallers.nl ( dé online computerwinkel voor Leiden ) leveren wij direct uit onze magazijnen. Heeft u vragen of informatie nodig over een product, aarzel dan zeker niet om gratis telefonisch advies te vragen aan onze gespecialiseerde medewerkers.

 

Onderstaand een overzicht van enkele categorieen en merken welke wij leveren:

Laptops

Of je nu aan het werk bent of speelt, een laptop is compact en prijsvriendelijk die u helemaal laat opgaan in alles wat u wilt doen.

Tablets

Wil je een nieuwe tablet kopen, denk er dan van te voren over na welke schermgrootte je wilt en of de tablet over wifi of gprs mogelijkheden dient te beschikken.

Monitoren

Wil je een nieuwe monitor kopen als computerscherm of als extra beeldscherm. Denk er dan eens over na welke resolutie en pixeldichtheid je monitor nodig heeft.

Printers en Scanners

Wil je een nieuwe printer kopen voor thuis of kantoor. Kijk dan in onze categorie printers voor diverse laser, inkjet en multifunctionals in zowel zwart als kleur.

Computer Accessoires

Het is van belang om uw laptop te beschermen met bijvoorbeeld een degelijke laptoptas of een sleeve. Verder biedt computerknallers.nl diverse accessoires voor laptops zoals onder andere muizen, monitoren, speaker sets en externe harde schijven. Denk er zeer zeker aan om te kiezen voor een adequate beveiligings software. Wie bieden antivirus software aan van onder andere McAfee, Kaspersky en Symantec Norton.

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op!

Laptop voor thuiswerken in Leiden

Ben je in de regio Leiden op zoek naar een laptop om thuis te werken. Wij beschikken over een ruime keuze aan thuis(werk) laptops voor iedere toepassing. Bekijk hier ons overzicht aan thuiswerk laptops.

Snelle levering en gratis bezorging in Leiden

Computerknallers.nl zorg voor een snelle levering en gratis bezorging van uw computer of laptop in Leiden indien uw bestelling hoger is dan € 50,- !

Over Leiden

Informatie over Leiden

Leiden is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Met 124.899 inwoners is Leiden, naar inwoneraantal gemeten, na Rotterdam en Den Haag de derde gemeente van Zuid-Holland. Het aan elkaar vast gebouwde stedelijk gebied van Leiden telt 206.647 inwoners.

Gebieden in de gemeente Leiden

Leiden.