Eminent EM4500 Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Wit draadloze router
SKU: EM4500
EAN: 8716065327397
Merk: Eminent
Voorraad: Niet op voorraad.
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
SKU
EM4500
Dual Band Gigabit AC750 Router

Eminent EM4500 Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Wit draadloze router

Dual Band Gigabit AC750 Router

Toon meer producten zoals eminent em4500 dual-band (2.4 ghz / 5 ghz) gigabit ethernet wit draadloze router

Gegevens over de Eminent EM4500 Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz) Gigabit Ethernet Wit draadloze router

Krachtige Gigabit Dual Band AC router voor een razendsnel netwerk!
- Draadloze Dual Band AC 750 Router, Gigabit LAN en access point
- Dubbele bandbreedte om storingen te voorkomen en het draadloze bereik te vergroten
- Drie 5dBi antennes voor een hogere dataoverdracht
- Gedeeld antennesysteem: gebruik de 2.4GHz en 5GHz frequentie tegelijk
- Geavanceerde draadloze beveiliging: WEP, WPA, WPA2
- Voor een snelle draadloze en bekabelde verbinding
- Ideaal voor online gamen, het overzetten van muziek, videos en fotos
- Gigabit WAN poort: perfect voor kabel- of glasvezelinternet
- Vier Gigabit LAN poorten
- Te combineren met 54/11Mbps draadloze apparaten en 10/100Mbit bekabelde netwerken
- Extra functies: WPS, Wlan brug, PPTP, VPN server, ouderlijk toezicht en Traffic control
- Toegankelijke installatiewizard via browser
- Gastnetwerk (meerdere SSIDs): deel je draadloze netwerk met je familie en vrienden

De EM4500 Dual Band AC750 Router zorgt voor een zeer hoge draadloze netwerk snelheid. De EM4500 is uitgerust met 3 antennes en deelt je internetverbinding met hoge snelheid. Gebruik de 2.4GHz en de 5GHz frequentie tegelijk om de hoogste doorvoer te halen en storingen te vermijden. Het AC WiFi netwerk is ideaal om online te gamen en voor het omzetten van muziek, videos en fotos. De Dual Band AC Router is perfect voor kabel- en glasvezelinternet dankzij de Gigabit WAN poort. Naast al deze features is het ook mogelijk om gastnetwerken te maken. Je familie en vrienden kunnen gewoon gebruik maken van je internet, zonder toegang te krijgen tot je complete thuisnetwerk. Met Quality of Service (QoS) geef je voorrang aan applicaties of data zodat deze activiteiten meer bandbreedte krijgen.

Dual Band Router met een gedeeld antennesysteem
De EM4500 is een Concurrent (ook wel Simultaneously genoemd) Dual Band AC Router. Dit wil zeggen dat je de 2.4GHz en 5GHz frequentie tegelijkertijd kunt gebruiken. De 2.4GHz frequentie wordt niet alleen door draadloze routers gebruikt maar ook door vele andere apparaten, zoals magnetrons, mobiele telefoons en babyfoons. Deze frequentie wordt veel gebruikt, waardoor er veel storingen ontstaan. Doordat je tegelijkertijd de veel minder gebruikte 5GHz band kunt gebruiken, ondervind je veel minder storingen. Behalve de pluspunten die Dual Band biedt, heb je ook nog het voordeel van de drie antennes bovenop de Gigabit Router. Twee antennes zijn bedoeld voor de 2.4GHz frequentie en de andere antenne wordt ingezet voor de 5GHz frequentie. Dit gedeelde antennesysteem zorgt voor een optimale dataoverdracht.

Eenvoudige installatie via online wizard
Installeer en configureer de EM4500 Dual Band AC750 Router via de installatiewizard in je browser. Als je beschikt over een draadloos apparaat met WPS, kun je zelfs met één druk op de knop apparaten verbinden met de router.

Geavanceerde functies voor gevorderde netwerkgebruikers
De Eminent EM4500 Concurrent Dual Band AC Router heeft diverse extra functies zoals firewall bescherming en VPN (Virtual Private Network). Ook kun je het draadloze signaal uitbreiden door de WDS of wireless bridge functie. Je hoeft alleen een tweede Eminent EM4500 Dual Band AC750 in je woning of kantoor te installeren. De snelle processor met Traffic Control zorgt ervoor dat je internetverbinding altijd op zijn snelst is. Met QoS (Quality of Service) geef je een bepaalde data stream of applicatie voorrang. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je video streaming voorrang wilt geven op online gamen.

Meerdere SSIDs: maak een gastnetwerk
Voeg extra SSIDs aan je netwerk toe. Zo maak je heel eenvoudig een tweede netwerk voor gasten. Dit kan erg handig zijn voor bedrijven die gasten toegang willen geven tot het internet, maar geen toegang tot het volledige netwerk. Ook voor je thuissituatie is een gastnetwerk handig. Familie en vrienden krijgen toegang tot het internet maar niet tot je thuisnetwerk.

Te gebruiken met andere WiFi standaarden
De Eminent EM4500 Dual Band AC750 Router is te gebruiken met andere 802.11 b/g/n draadloze apparaten en 10/100Mbit bedrade netwerken. Voor een maximaal bereik en hoge snelheden adviseren wij je om de Eminent draadloze netwerkadapters te gebruiken en/of de Eminent Gigabit netwerkadapter.

Geen specificatie aanwezig.