Ewent Screen and Surface Cleaning Wipes 100 pieces
SKU: EW5612
EAN: 8716065258851
Merk: Ewent
Voorraad: (12)
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis
Conditie: Nieuw
SKU
EW5612
€10,54
Excl. BTW: €8,71
Schoonmaakdoekjes voor beeldscherm en andere oppervlakken

Ewent Screen and Surface Cleaning Wipes 100 pieces

Schoonmaakdoekjes voor beeldscherm en andere oppervlakken

Toon meer producten zoals ewent screen and surface cleaning wipes 100 pieces

Gegevens over de Ewent Screen and Surface Cleaning Wipes 100 pieces

De Ewent EW5612 Schoonmaakdoekjes voor beeldscherm en andere oppervlakken zijn geschikt voor het veilig schoonmaken van monitoren, laptops, televisies en andere oppervlakken. De vochtige doekjes zijn verpakt in een handige, hersluitbare bus. Dit is de ideale oplossing voor het snel verwijderen van vuil, stof, vegen en vingerafdrukken van je beeldscherm.

Handig en snel reinigen van je beeldscherm
De EW5612 is een hersluitbare bus met 100 vochtige doekjes en is ideaal voor het gebruik thuis of op kantoor. Met deze doekjes kun je eenvoudig het beeldscherm van je pc, laptop of televisie schoonmaken. De EW5612 heeft een doseersysteem waarbij je steeds één doekje tegelijk uit de bus trekt.

Geniet van een schoon scherm
Om te voorkomen dat stof en vuil snel opbouwt, bevatten de Schoonmaakdoekjes een vloeistof met een speciaal samengestelde antistatische formule. Deze verhindert het opbouwen van stof. Gebruik deze reinigingsdoekjes voor maximale helderheid van je beeldscherm!

Ewent EW5612 desinfectiedoekje Specificaties.

Inhoud van de verpakking
100"

Andere Ewent product categorieen.

Over Ewent

Ewent maakt deel uit van Eminent en ontwikkelt gebruiksvriendelijke ICT accessoires voor gebruik met een smartphone, tablet, laptop of pc. De Ewent line-up bestaat uit connectivity, input, beeld en geluid, smartphone en tablet, laptop, power en kabels. Alle Ewent producten hebben een fris uiterlijk zijn daarnaast scherp geprijsd.