Asus laptops

Asus laptops zijn compacte en prijsvriendelijke laptops die u helemaal laten opgaan in alles wat u wilt doen of u nu aan het werk bent of speelt. De Asus Laptops zijn vaak dun en licht waardoor je deze dus makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Computerknallers.nl is dé online computerwinkel voor Asus Laptops waarbij u op een werkdag besteld, morgen de producten al in huis heeft. Bij computerknallers.nl leveren wij direct uit onze magazijnen. Heeft u vragen of informatie nodig over een product, aarzel dan zeker niet om gratis telefonisch advies te vragen aan onze gespecialiseerde Asus medewerkers.

Onderstaand een overzicht van diverse type en modellen Asus laptops:

Grootte beeld

Dit geeft aan hoe breed de doorsnede van het beeldscherm van uw Asus Laptop is.

Processor

De processor bepaalt voor een groot deel de snelheid van uw Asus laptop.

Intern Geheugen

Het geheugen bepaalt hoeveel processen u tegelijkertijd kunt uitvoeren van uw Asus laptop.

Computer Accessoires

Het is van belang om uw Asus laptop te beschermen met bijvoorbeeld een degelijke laptoptas of een sleeve. Verder biedt computerknallers.nl diverse accessoires voor laptops zoals onder andere muizen, monitoren, speaker sets en externe harde schijven. Denk er zeer zeker aan om te kiezen voor een adequate beveiligings software. Wie bieden antivirus software aan van onder andere McAfee, Kaspersky en Symantec Norton.

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op!

Snelle levering en gratis bezorging!

Computerknallers.nl zorgt voor een snelle levering en gratis bezorging van uw computer of laptop indien uw bestelling hoger is dan € 50,- !

Over Asus

Asus is een producent van computers (laptops en desktops), smartphones en onderdelen voor computers. Het bedrijf maakt een breed gamma moederborden voor verschillende processorfabrikanten, maar vooral voor Intel en AMD. Daarnaast fabriceert Asus ook videokaarten (meestal met chips van NVIDIA en AMD), barebone-pc's, netwerkproducten enzovoort. Het bedrijf is opgericht in 1989 in Taiwan door TH Tung, Ted Hsu, Wayne Hsieh et MT Lia. Het hoofdkwartier is gevestigd in Taipei, de meeste fabrieken zijn eveneens in Taiwan gevestigd, op een fabriek in China na. Asus heeft inmiddels ook vele vestigingen in Europa, waaronder Duitsland, Nederland, Tsjechië en Frankrijk.