HP laptops

HP laptops zijn compacte en prijsvriendelijke laptops die u helemaal laten opgaan in alles wat u wilt doen of u nu aan het werk bent of speelt. De HP Laptops zijn vaak dun en licht waardoor je deze dus makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Computerknallers.nl is dé online computerwinkel voor HP Laptops waarbij u op een werkdag besteld, morgen de producten al in huis heeft. Bij computerknallers.nl leveren wij direct uit onze magazijnen. Heeft u vragen of informatie nodig over een product, aarzel dan zeker niet om gratis telefonisch advies te vragen aan onze gespecialiseerde HP medewerkers.

Onderstaand een overzicht van diverse type en modellen HP laptops:

Grootte beeld

Dit geeft aan hoe breed de doorsnede van het beeldscherm van uw HP Laptop is.

Processor

De processor bepaalt voor een groot deel de snelheid van uw HP (Hewlett-Packard) laptop.

Intern Geheugen

Het geheugen bepaalt hoeveel processen u tegelijkertijd kunt uitvoeren van uw HP laptop.

Computer Accessoires

Het is van belang om uw HP laptop te beschermen met bijvoorbeeld een degelijke laptoptas of een sleeve. Verder biedt computerknallers.nl diverse accessoires voor laptops zoals onder andere muizen, monitoren, speaker sets en externe harde schijven. Denk er zeer zeker aan om te kiezen voor een adequate beveiligings software. Wie bieden antivirus software aan van onder andere McAfee, Kaspersky en Symantec Norton.

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op!

Snelle levering en gratis bezorging!

Computerknallers.nl zorgt voor een snelle levering en gratis bezorging van uw computer of laptop indien uw bestelling hoger is dan € 50,- !

Over HP

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven en telde in 2014 zo'n 300.000 medewerkers. Het leveringsprogramma loopt van eenvoudige elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening. HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers. Per 1 november 2015 is het bedrijf opgesplitst in twee aparte bedrijven: Hewlett Packard Enterprise (HPE) en HP Inc (HPQ).