Lenovo laptops

Lenovo laptops zijn compacte en prijsvriendelijke laptops die u helemaal laten opgaan in alles wat u wilt doen of u nu aan het werk bent of speelt. De Lenovo Laptops zijn vaak dun en licht waardoor je deze dus makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Computerknallers.nl is dé online computerwinkel voor Lenovo Laptops waarbij u op een werkdag besteld, morgen de producten al in huis heeft. Bij computerknallers.nl leveren wij direct uit onze magazijnen. Heeft u vragen of informatie nodig over een product, aarzel dan zeker niet om gratis telefonisch advies te vragen aan onze gespecialiseerde Lenovo medewerkers.

Onderstaand een overzicht van diverse type en modellen Lenovo laptops:

Grootte beeld

Dit geeft aan hoe breed de doorsnede van het beeldscherm van uw Lenovo Laptop is.

Processor

De processor bepaalt voor een groot deel de snelheid van uw Lenovo laptop.

Intern Geheugen

Het geheugen bepaalt hoeveel processen u tegelijkertijd kunt uitvoeren van uw Lenovo laptop.

Computer Accessoires

Het is van belang om uw Lenovo laptop te beschermen met bijvoorbeeld een degelijke laptoptas of een sleeve. Verder biedt computerknallers.nl diverse accessoires voor laptops zoals onder andere muizen, monitoren, speaker sets en externe harde schijven. Denk er zeer zeker aan om te kiezen voor een adequate beveiligings software. Wie bieden antivirus software aan van onder andere McAfee, Kaspersky en Symantec Norton.

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op!

Snelle levering en gratis bezorging!

Computerknallers.nl zorgt voor een snelle levering en gratis bezorging van uw computer of laptop indien uw bestelling hoger is dan € 50,- !

Over Lenovo

Lenovo (Lenovo Groep) is een Chinese maker van computer hardware en consumentenelektronica. In 1984 werd Legend Holdings opgericht en de merknaam Lenovo werd in 2004 geïntroduceerd. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel. Naast pc's worden ook fotoapparatuur en mobiele telefoons gemaakt. Het bedrijf levert ook informaticadiensten en biedt in China internettoegang aan.