Terra laptops

Terra laptops zijn compacte en prijsvriendelijke laptops die u helemaal laten opgaan in alles wat u wilt doen of u nu aan het werk bent of speelt. De Terra Mobile Laptops zijn vaak dun en licht waardoor je deze dus makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Computerknallers.nl is dé online computerwinkel voor Terra Mobile Laptops waarbij u op een werkdag besteld, morgen de producten al in huis heeft. Bij computerknallers.nl leveren wij direct uit onze magazijnen. Heeft u vragen of informatie nodig over een product, aarzel dan zeker niet om gratis telefonisch advies te vragen aan onze gespecialiseerde Terra medewerkers.

Onderstaand een overzicht van diverse type en modellen Terra Mobile Laptops:

Grootte beeld

Dit geeft aan hoe breed de doorsnede van het beeldscherm van uw terra Laptop is.

Processor

De processor bepaalt voor een groot deel de snelheid van uw Terra laptop.

Intern Geheugen

Het geheugen bepaalt hoeveel processen u tegelijkertijd kunt uitvoeren van uw Terra laptop.

Computer Accessoires

Het is van belang om uw laptop te beschermen met bijvoorbeeld een degelijke laptoptas of een sleeve. Verder biedt computerknallers.nl diverse accessoires voor laptops zoals onder andere muizen, monitoren, speaker sets en externe harde schijven. Denk er zeer zeker aan om te kiezen voor een adequate beveiligings software. Wie bieden antivirus software aan van onder andere McAfee, Kaspersky en Symantec Norton.

Wil je meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op!

Snelle levering en gratis bezorging!

Computerknallers.nl zorgt voor een snelle levering en gratis bezorging van uw computer of laptop indien uw bestelling hoger is dan € 50,- !

Over Terra

Wortmann AG is een van de succesvolste onafhankelijke Duitse IT ondernemingen. Het eigen merk TERRA, met tablets, notebooks, PC's, workstations, servers, storage, thin clients en LCD's, wordt in Duitsland geassembleerd. WORTMANN AG kan een breed assortiment aan componenten, randapparatuur en softwareproducten met een hoge beschikbaarheid aanbieden.