WD My Cloud Pro PR4100 Case 4Bay NAS

Informatie

Levertijd
Onbekend
Conditie
Nieuw
Voorraad
0
€ 564,47
Excl. btw: € 466,50
Niet op voorraad.

Beschrijving WD My Cloud Pro PR4100 Case 4Bay NAS

WD My Cloud Pro PR4100 Case 4Bay NAS Diskless 1 6GHz QuadCore processor 4Gb RAM RAID 0 1 JBOD 2xUSB3 0 External RTL

Specificaties WD My Cloud Pro PR4100 Case 4Bay NAS

 Omschrijving
De My Cloud Pro Series biedt ruimte voor vrijwel alles. Uw creatieve team beschikt hiermee over voldoende netwerkopslag om productiebestanden vanaf elke locatie met een internetverbinding te bewerken, opslaan en delen. U kunt uw inhoud beveiligen ongeacht het besturingssysteem omdat de producten compatibel zijn met Mac-producten en pc's. Omdat alle foto's, video's en bestanden op één plaats staan, hoeft uw team alleen nog de creatieve workflow te stroomlijnen.
Bewaar inhoud van een pc automatisch met WD SmartWare Pro of maak eenvoudig back-ups van uw Mac met Apple Time Machine. Open, bewerk en deel HD-media met klanten en collega's via MyCloud.com en de mobiele My Cloud-app overal waar u over een internetverbinding beschikt.
Met de ingebouwde hardwaretranscodering worden media voorbereid op streamen in het juiste formaat en met de juiste kwaliteit. Als u ook nog de Plex-mediaserver installeert op uw NAS, kunt u uitstekend streamen naar elk apparaat met een internetverbinding.
 Features
 • Opslag om alles te ordenen
  Dankzij de netwerkopslag met een grote capaciteit beschikt u over de ruimte die u nodig hebt om alle afbeeldingen op één plaats te bewaren. U kunt naadloos HD-video's streamen en inhoud met meerdere gebruikers delen dankzij de quad-core Intel Pentium N3710-processor en de 4 GB aan RAM-geheugen. Bewaar uw productiebestanden, .RAW-foto's en bewerkte bestanden op één plaats zodat u er direct toegang toe hebt met de My Cloud Pro Series.
 • Kopiëren met één druk op de knop
  Met de ingebouwde kopieerknop kunt u in één beweging back-ups maken en alles bewaren op de My Cloud Pro Series. De My Cloud Pro Series is ook compatibel met exFAT: u kunt een camera of externe harde schijf (zoals de My Passport Wireless Pro) aansluiten en alles automatisch offloaden zodra u terug bent van een opnamesessie.
 • Gegevensbeveiliging zoals u dat wilt
  Met de meerdere RAID-opties kunt u uw digitale bibliotheek beveiligen zoals u dat wilt, terwijl de wachtwoordbeveiliging en 256-bits AES-volumeversleuteling ervoor zorgen dat niemand toegang krijgt tot uw bestanden. Er zijn twee voedingspoorten aangebracht voor het geval één voeding defect raakt; dit is nog een extra beveiligingsmaatregel voor uw gegevens op de My Cloud Pro Series.
 • Centraliseren, ordenen en prachtig streamen met Plex
  Dankzij de ingebouwde hardwaretranscodering en de downloadbare Plex-mediaserver kan uw team probleemloos HD-media streamen, waar de teamleden ook zijn. Daarvoor is alleen een internetverbinding nodig. Met de hardwaretranscodering worden media voorbereid op streamen in het juiste formaat en met de juiste kwaliteit. Als u ook nog de Plex-app installeert op uw NAS, kunt u uitstekend streamen naar elk apparaat.
 • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  U vindt de My Cloud Pro Series snel in uw netwerk en het apparaat kan via internet worden geïnstalleerd. U kunt daarom eenvoudig en intuïtief te werk gaan. Voor het plaatsen van de schijven is er geen gereedschap en geen schijflade nodig, zodat u de harde schijven in een oogwenk kunt vervangen of toevoegen.
 • My Cloud OS
  Krijg de tools en apps in handen voor volledige controle over al uw media met My Cloud OS van WD. Maak een mediaserver met Plex. Synchroniseer de inhoud van al uw computers met WD Sync.
 • Verbonden met Adobe Creative Cloud
  De Adobe Creative Cloud biedt tools waarmee u een idee kunt omzetten in een meesterwerk, en met de mobiele My Cloud-app kunt u snel media vanuit de My Cloud Pro Series overbrengen naar de Creative Cloud om bestanden vanaf elke gewenste locatie te bewerken en op te slaan. U hebt alleen een internetverbinding nodig.
 • Meerdere back-upmogelijkheden
  Help ervoor te zorgen dat uw gegevens altijd beschermd zijn met een externe back-up naar een ander My Cloud NAS-apparaat of met een geïntegreerde oplossing voor back-up naar de cloud. De My Cloud Pro Series biedt tevens de optie van LAN/WAN-back-up met centraal beheerde back-up, 'bare metal'-back-up of standaard bestandsback-up.
 • Back-up voor calamiteitenherstel
  Externe back-up naar een ander My Cloud-apparaat zorgt ervoor dat uw belangrijke gegevens altijd beschermd en beschikbaar zijn in het geval één NAS defect raakt of wordt vernietigd door een rampzalige gebeurtenis. Maak een back-up van de My Cloud NAS in uw kantoor op een andere My Cloud NAS bij u thuis of met een geïntegreerde oplossing voor back-up naar de cloud. Het is een veilige en betaalbare manier om al uw belangrijke gegevens te beschermen.
 • "Bare metal"-back-up
  Acronis True Image voor pc's slaat uw hele systeem op. Dat wil zeggen al uw apps, bestanden, gebruikersaccounts, exacte configuraties en zelfs het besturingssysteem, in één gecomprimeerd bestand. Met de functie Universal restore (Universeel herstel) kunt u uw systeem verplaatsen van één pc naar elke andere pc, ongeacht het merk of model dat u gebruikt.
Product:
Productnaam:WD My Cloud Pro PR4100 Case 4Bay NAS Diskless 1,6GHz QuadCore processor 4Gb RAM RAID 0 1 JBOD 2xUSB3.0 External RTL
Omschrijving:WD My Cloud PR4100 WDBNFA0000NBK - NAS-server - 4 bays - RAID 0, 1, 5, 10, JBOD - RAM 4 GB - Gigabit Ethernet
EAN code:0718037845876
Fabrikantsgarantie:24 maanden bring-in garantie
 Algemeen
Type apparaat:NAS-server
Verbinding met host:Gigabit Ethernet
Totale opslagcapciteit:0 GB
Max. ondersteunde capaciteit:32 TB
Aantal geïnstalleerde apparaten/modules:0 (geïnstalleerd) / 4 (max.)
Breedte:17 cm
Diepte:23.2 cm
Hoogte:19.2 cm
Gewicht:3.46 kg
Ingebouwde apparaten:Status-LCD
Lokalisatie:EMEA
 Processor / Geheugen
Processoren geïnstalleerd:1 x Intel Pentium N3710 1.6 GHz
Aantal kernen:Quad-Core
Max. aantal ondersteund:1
Max Turbo Speed:2.56 GHz
RAM:4 GB (geïnstalleerd) / 16 GB (ondersteund) - DDR3L
 Controller voor opslag
Type:RAID
RAID-niveau:RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, JBOD
 Netwerk
Protocol voor gegevenskoppeling:GigE
Voorzieningen:DLNA Media Server, compatibel met Apple Time Machine, ingebouwde hardwaretranscodering
Encryptie-algoritme:256-bits AES
Conformiteitsnormen:DLNA-GECERTIFICEERD, UPnP
 Uitbreiding / Aansluiting
Expansion Bays:4 (totaal) / 4 (vrij) x intern
Interfaces:2 x Ethernet 1000Base-T
3 x USB 3.0
 Diversen
Kabels meegeleverd:1 x netwerkkabel
Conformiteitsnormen:Directive 2002/95/EC
 Stroom
Voeding:Externe stroomadapter
Aantal geïnstalleerd:1
Max. aantal ondersteund:2
Stroomredundantie:Optioneel
Stroomredundantieschema:1+1 (met optionele voeding)
Vereiste netspanning:120/230 V wisselstroom (50/60 Hz)
 Software / Systeemvereisten
Software meegeleverd:WD Sync, WD SmartWare Pro, WD Access
Benodigd besturingssysteem:Apple OS X 10.8 Mountain Lion, Apple OS X 10.9 Mavericks, Apple OS X 10.10 Yosemite, Microsoft Windows 7 / 8 / 10, Apple OS X 10.11 El Capitan
 Garantie van de fabrikant
Service & Support:Beperkte garantie - 2 jaar
 Omgevingsparameters
Min. gebruikstemperatuur:0 °C
Max. gebruikstemperatuur:35 °C

Algemene kenmerken

SKU
WDBNFA0000NBK-EESN
EAN
0718037845876
Merk
Western Digital

Product kenmerken

Waarom kopen bij ComputerKnallers.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Western Digital

Andere Western Digital product categorieen